Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/ardennes-ardennen.be/httpdocs/app/frontend/model/IniLang.php on line 54
Vakantiehuizen in de Ardennen

De Ardennen

Laatste nieuws

Kerstmarkt in Durbuy

Kerstmarkt in DurbuyKom genieten van de supergezellige kerstmarkt van Durbuy met zijn feestelijke decoraties, marktkramen met lokale...Lees meer

Vakantiehuizen Ardennen

Vakantiehuis voor een bezoek aan de Belgische Ardennen!

De Belgische Ardennen bieden een ideale groene en bosrijke omgeving voor rust en ontspanning. Boswandelingen en fietsroutes verzekeren de ontdekking van een rijk historisch en gastronomisch erfgoed: mogelijkheden te over. De kinderen kunnen genieten van leuke en leerzame attractieparken zoals het Parc Chlorophylle terwijl ouders en grootouders de lokale producten, de musea en kastelen ontdekken.
Huur een chalet: een comfortabel plezier

De gîte "La fermette de Somme-Leuze" vlakbij Durbuy gelegen is een ideale basislocatie! Dit zorgvuldig gerestaureerde boerderijtje brengt alle voordelen samen voor een zorgeloos verblijf. Dit vakantiehuis biedt plaats aan 2 tot 16 personen met als sterkste punt de grote eetkamer voor onvergetelijke maaltijden. U vindt hier alles wat u nodig heeft en voor kinderen is het altijd een feest!

Vakantiehuis te huur in het hart van de Belgische Ardennen

Dankzij de centrale ligging is de Fermette de Somme-Leuze een ideale uitvalsbasis voor de vele toeristische bezienswaardigheden. La Fagne, La Famenne, Les Hautes Fagnes, La Gaume: er is zoveel in de directe nabijheid te bezoeken. Hier ademt u frisse lucht in en kunt u met de familie volledig ontspannen. Het huren van een chalet is ook heel geschikt voor Teambuilding. Het huren van Vakantiehuizen in de Ardennen zijn perfect voor creativiteit en het versterken van de banden met collega’s.

Ontdek ons vakantiehuis

Découvrir la fermette de Somme-Leuze

Close